пятница, 8 марта 2013 г.

Revo - forever або що поробляють наші діти у вільний час?






Нещодавно мені довелося побувати на такій собі «прогулянці» по одній з кролевецьх недобудов. В народі це місце називають «стройка». Променад виявився дуже повчальним. Але про нього – трохи пізніше. Якось непомітно в окрему тему для розмови виділилися неперевершені шедеври місцевих худо-художників. Буквально кожен сантиметр цегляних стін про щось кричить і волає.

Різноманіття цих «наскельних» малюнків дає підставу стверджувати, що школярі тут проводять немало часу. А їх зміст вказує на високий рівень розвиненості і культурності сіїх рембрантів і гогенів. Матюки, зізнання у коханні і класичне «васька дурак» іноді перемежовується зовсім несподіваними речами. Речами, котрі змушують замислитися. Особливо мене вразив велетенський слоган, придуманий якимось геніальним підлітком і направлений на популяризацію прекрасного напою Revo.

Смерть гопоте
Без коментарів
Рево - назавжди
«Рево – назавжди» – отака доктрина. Звертаюся до особливо ярих любителів цього божественного нектару: невже ви не читаєте газет, не буваєте в інтернеті? Вся мережа буквально засипана пересторогами щодо цього продукту!
Надмірні дози кофеїну, що містяться у рево, викликають тахікардію, психомоторне збудження, нервозність, депресивний стан. А постійне зловживання може спровокувати значне підвищення артеріального тиску и ріст рівня цукру в крові. Є ще такий собі барвник Е129 – це канцероген, страшна речовина, яку вже давно включили до списку небезпечних для людини. Її накопичування в організмі призводить до виникнення пухлин. Ще один інгрідієнт – E211(бензоат натрію – натрієва сіль бензойної кислоти). В європейських країнах давно обговорюють негативний вплив комбінації бензоату натрію и штучних барвників на інтелект та розумовий розвиток дітей, і наполегливо рекомендують взагалі вивести речовини E110, E104, E122, E129, E102, E124 із списку законних. Ці сполуки можуть руйнувати важливу область ДНК в міохондріях і викликати серйозні порушення їх роботи, та навіть інактивацію. Під їх дією виникають хвороби, що пов'язані з порушенням роботи ДНК – хвороба Паркінсона, цироз печінки и цілий ряд нейродегенеративних розладів. А ще – це прискорює процес старіння. Продовжувати цей перелік можна і далі.
Печінка "з" і "без". Різницю видно неозброєним оком, і вона говорить не на користь рево.
Мені б дуже хотілося, щоб люди замислювалися про своє здоров'я перед тим, як вживати подібні продукти, а про свій моральний і культурний рівень – перед тим, як лізти у якісь чагарі і писати всілякі дурниці. Черговий раз проходячи повз такі «злачні» місцини Кролевця, згадайте про те, свій що вільний час ваша дитина буде заповнювати так, як їй заманеться. Тому, запишіть її краще у який-небудь цікавий гурток чи секцію, благо у Кролевці їх вистачає. Може, якраз там їй і знадобляться навички малювання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий