суббота, 2 марта 2013 г.

Розруха в клозетах чи в головах?


«Розруха не в клозетах, а в головах» – влучну фразу колись сказав Філіп Філіпович, герой «Собачого серця». Але, відвідуючи так звані кафе-бари-ресторани Кролевця, мимоволі відмічаєш, що якраз в клозетах розруха царює така, що аж страшно. А що ж тоді в головах, питаю я вас?
Оця халабудка - туалет найпопулярнішого "клюбу" в місті.
            Тим часом, пропоную помилуватися «туалетом» (якщо цю споруду можна так назвати), до якого у свою чергу пропонують ходити власники найпопулярнішого у місті закладу «Казка». Цей бар претендує на славу найкрутішого клубу і місцевого трендсеттера. Але мені просто дико, як люди взагалі туди ходять? Як там було, «баня – а через дорогу раздевалка»? Оце схоже, але в тисячі разів гірше.
Вельмишановні, дорогі, супер-ресторатори ви наші! Ну обладнайте у себе в закладі нормальний туалет, щоб не принижувати гідність власних відвідувачів. Адже ж у себе вдома ви мабуть руки миєте, та ще й з милом? А клієнти тоді чим гірші?
            До того ж, відкрию вам маленький секрет: усі ваші розкішні-модні-розряджені-в-пух-і-прах відвідувачки пильно слідкують за трендами. А знаєте, який зараз тренд у найбільшому фаворі? Не знаєте. Так от, кожна нормальна гьорла повинна мати фото на айфон – де б ви думали? Та правильно – у туалеті улюбленого клубу! Це ж маст хев, як уггі або пальоний гуччі. Тому чимдуж приваблюйте клієнтуру – приведіть вбиральню хоча б до елементарного порядку. 
Зимою до так званого туалету можна доїхати хіба що на ковзанах.


Так виглядає супер-клозет всередині.






П.С: найближчим часом я планую дослідити ще й інші вбиральні міста – може, з наступними мені пощастить більше.

Комментариев нет:

Отправить комментарий