среда, 5 июня 2013 г.

Тухлий піар або Чи можна спекулювати дітьми?

Я, мабуть, ніколи не зрозумію: як ми умудряємося спаплюжити і попрати все, що є найдорожчого, святого і недоторканого. Думалось би, діти - це ж єдине, на чому не можна спекулювати. Це чисті, янгольські створіння, це саме життя у його зародку.
І що? У Міжнародний день захисту дітей ми для дітей робимо усе, аби тільки вони не почували себе анітрішечки щасливими. Наші вельмишановні високі мужі влаштували малятам псевдо-веселий концерт на палючому сонці - самі повтікали після третьої пісеньки під прохолодний шепіт кондиціонерів, а дітвора мучилась до темних кіл в очах.

Воно б усе може й нічого, та от ті ж самі мужі вирішили здивувати школяриків мега-крутими подарунками: у мікрофон вони голосно про це волали і вручили кожній школі Кролевця (вдумайтеся, ціла школа - це ж кілька сотень чоловік!) по одному (ОДНОМУ, кажу вам) пластмасовому набору для гри в бадмінтон. Красна ціна такій цяці - гривень 10-15 від сили. До того ж, ці китайські штуки не відрізняються екологічністю. Добрячі презенти, чи не так? Жаль, що малі не взяли  з собою мішків - подарунки просто до рук не вміщалися!
А біля воріт нас чекала розгадка: так ось чому у вельмишановних панів дарувалка так прохудилася! На виході красненько собі (вірніше, синенько) розмістилася палатка не-скажу-якої-політичної-партії. І от ці молодчики пхали дітям надувні кульки і прапорці з емблемою цієї самої партії. Оце так піар! Яким же мерзенним гімном треба бути напханим, щоб дозволити собі спекулювати дитячою щирістю і безпосередністю? Звісно, малятка вчепилися в ті кульки - весело ж, гарно! Їм і думки нема про те, що там за карлючки намальовані. А високі пости знай потирають долоньки - а як же ж, увесь Кролевець замайорів назвою тої-самої-не-скажу-якої-політичної-партії.
Гидко знати, що ми живемо в місті, де заради тухлого піару люди здатні на обман і приниження дітей.

6 комментариев:

  1. Не бачу в цьому нічого поганого, навпаки авторові треба хоч щось робити. А не тільки язиком "ляскати"!

    ОтветитьУдалить
  2. По поводу подарков согласен - это выглядело смешно и реакция всех взрослых людей была примерно как у автора публикации...а вот с шариками,так действительно никто никому не запрещал стать рядом (не буду говорить с какой партией))) и раздавать свои....может даже еще красочнее)))...детям все равно ..Это был ИХ праздник!!!!

    ОтветитьУдалить
  3. невже ви не розумієте? справа не в самій партії!мені абсолютно начхати на всі політичні угрупування - жодне з них наразі не в змозі запропонувати для країни щось справді дієве.справа в тому, що будь-яка агітація будь-якої партії апріорі не може стосуватися дітей і дитячих речей! і крапка.

    ОтветитьУдалить
  4. а з приводу "ляскати" - це навіть смішно. будьте ласкаві, ознайомтеся з термінами "журналіст", "мас-медіа", "блогер" кінець кінцем. кожен має робити свою роботу! хтось - писати, хтось - пекти хліб, а хтось - піклуватися про законність і порядок місті, чи не так? я ж не висуваюся ні в президенти, ні навіть в міську раду - тож, претензії шліть за адресою. а відчайдушні викання "а що ви зробили, а як ви б це виправили" схожі на перепалку в дитячому садку. там також "а викають", коли недостатньо аргументів і фактів

    ОтветитьУдалить
  5. Треба було піти, шановні, і забрати у дітей ті шарики, сказати, " ці дяді - погані, а ми - хороші, тільки у нас шариків нема". Невже в нашому місті нема більше проблем, крім шариків та торгівлі у будинку культури? Ви не вирішуєте проблеми, а створюєте конфлікти, яких і так вистачає.

    ОтветитьУдалить
  6. до чого тут торгівля у БК? якщо пам'ять мені не зраджує - ніколи "Кролевець без купюр" про таке не писав

    ОтветитьУдалить