среда, 30 октября 2013 г.

Обережно, моральні виродки!



Скажу одразу – мене нудить від сучасного мейн-стріму любити кішечок і собачок. Усі ці кото-фото, мімімішки і няшки – така бридота. Але пост про тварин все-таки буде. Тому що одне діло – постити до соцмереж рожеві картинки з тваринками, а інше – цих тваринок дійсно любити, або хоча б поважати як живі створіння.

Учора після обіду  на перехресті біля спорткомплексу сталося дике і незбагненне: перед перехрестям загальмувала сіренька іномарка, з пасажирського місця визирнула молода білява панночка і кинула на тротуар білий целофановий пакет.
Звичайний собі пакет, яких тисячі валяються по місту. Машина рвонула з місця. У мене очі на лоба вишкірилися, коли з того пакета помаленьку вилізли двойко малюсіньких кругленьких і темненьких собачок. Собачок, матінко! Живих створінь тепер викидають з машин у целофанових кульках ледь не на ходу!
Моя маршрутка швидко проскочила те перехрестя, а вийти мені було ніяк не можливо – на деякі зустрічі спізнюватися протипоказано. Через півтори години повертаюся – а собачок уже нема. А тепер почуваюся бридко і сумно – треба було наплювати на все і врятувати малих. Одне гріє душу – це надія на те, що якийсь добросердий кролевчанин таки підібрав маляток раніше за мене і тепер вони у безпеці.
Читати моралі на тему куди можна подіти непотрібних собак і нащо їх узагалі заводити - не хочу і не буду. Не маленькі, самі усе розумієте і бачите. Хто хоче, той завжди знайде притулок для непотрібних. Хочу лишень звернутися на вельми розумної білявки: ви, шановна не маєте права навіть називатися людиною! Моральні виродки на кшталт вас заслуговують лише одного – щоб колись ви відчули ту безпорадність і приреченість живого створіння, котре викинули на тротуар ні за що ні про що. Один раз ви викинули пса, а іншим разом не задумуючись кинете в біді людину.

Комментариев нет:

Отправить комментарий