среда, 8 мая 2013 г.

Розруха не в клозетах, а в головах. Дубль 2

Знову і знову я повертаюся до "туалетної" теми нашого міста... Так уже повелося, що про "ето" говорити не прийнято. Мовляв, негоже вихованим людям згадувати не надто естетичні речі. Мадонна! А користуватися нужниками, схожими на помийницю - це гоже для вихованих і тонких натур? Отож-бо.
Про такий собі "клюб" Сказка ми уже колись говорили. Ну, там все зрозуміло... Хоча мені-таки не зрозуміло, як ото кролевецький гламур на метрових підборах не гидує туди ходити. Але менше з тим.
Є у нас і інші заклади, котрі начебто мають розум і оснастили свої забігалівки більш-менш пристойними санвузлами. Але ми б не були собою, якби не вміли так вправно паплюжити усе гарне. Пропоную невеличку добірку, що ілюструє геніальну огидність кролевецьких туалетів.


Прекрасне і незабутнє кафе "Полєсьє". Зозулька мені нашептала, що там недавнечко зробили ремонт. І от що ми бачимо після того славнозвісного ремонту. По-перше, що це в дідька за баночка з брудною ваткою/ганчіркою??? Схоже на аналізи. Невже не можна її сховати кудись подалі від очей відвідувачів? Після такого особисто мені не захотілося ні пити, ні їсти - а лишень проблюватися. Мило є, це просто неуявіма розкіш - руки помити все ж можна. Але матінко, хто вішає в громадських туалетах домашні рушники? Гляньте на нього, цією ганчіркою навіть підлогу вдома мити не можна, не те що до рук брати! Уявіть, скільки бруду і мікробів там збирається після кількох десятків чужих рук... Брррр... Ну і наостанок маленька ремарочка отам в куточку: отак має виглядати кахель щойно після ремонту - трошки дірок, заповнених іржею та брудом, звісно, не завадить. Для колориту. так би мовити.



Те ж саме полєсьє. Нагадую, унітаз щойно встановлений після ремонту.



А це вже славнозвісне "Доміно". Шикарний туалет, де так люблять фотографуватися місцеві красуні. Мабуть, незважаючи навіть на відсутність змішувача, п'яні кобіти все ж намагалися видобути з умивальника жадану воду - аж так, що адміністрація вимушена була повісити оголошення. Внесли ясність, так сказать. Хоча тут назріває уже зовсім інше питання - а чи обтяжують себе таким непотрібним заняттям, як читання "букавачєк" наші кролевецькі мадемуазелі, з ніг до голови усипані лелітками?
П.С: незважаючи на відносну чистоту, ні мила, ні рушничків тут не виявлено.

Ну, на сьогодні мабуть досить. Незабаром викладу ще трошки розпрекрасних туалетних пейзажів. Далі буде!

Комментариев нет:

Отправить комментарий